Flyvende motorcykel


Denne motorcykel tilhørte Sirius Black indtil hans død i 1996, hvor Harry så blev ejeren derefter. Den skulle være meget større end andre motorcykler, da Hagrid, som er en halv kæmpe, og en almindelig person kan være i motorcyklen samt sidevognen. Desuden er der også lagt en besværgelse over, der skulle gøre, at motorcyklen kan flyve lige så hurtigt som en kost.

Det vides ikke, hvornår motorcyklen blev lavet, dog er det før 1977, da Sirius Black og James Potter i sin tid, flygtede fra Mugglere politi - formentlig pga. for stærk kørsel. Da politiet kom for tæt på, i en smal gyde, fløj James og Sirius blot over hovederne på dem og forsvandt.
Motorcyklen tilhørte Sirius, der i 1981 lånte den til Rubeus Hagrid, der havde fået til opgave at aflevere Harry til familien Dursley, her fortalte han til Hagrid, at han ikke “behøvede” den mere. Hvilket Hagrid syntes var mærkeligt. Seksten år senere, da Alastor Dunder leder en gruppe af folk fra Fønixorden, er Hagrid valgt til at flyve Harry til familien Weasleys hus, hvor han vil være i sikkerhed. Dette sker på selvsamme motorcykel, der dog er modificeret en smule, efter Arthur Weasley havde hjulpet Hagrid med den. Dette skulle vise sig at blive nyttefuldt, da Hagrid ofte bruger de nye knapper, som Arthur satte ind, mod dødsgardisterne, da de flyver fra Ligustervænget til Weasley huset. Desværre går motorcyklen forholdsvis meget i stykker, trods det forsøger Hagrid selv at reparere den, ved hjælp af ‘Reparo’, men forværrer det blot. Arthur gemmer motorcyklen for Molly, og lover Hagrid at reparere den. Det er også under den kamp, at Hedvig dør.

Efter krigen reparerer Arthur Weasley motorcyklen og giver den tilbage til Harry, som er den sande ejer af den - efter Sirius’ død.

Opdateret den 15. oktober


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.