Hovedløse Hatte


"How do those hats work then? I mean, obviously it's some kind of Invisibility Spell, but it's rather clever to have extended the field of invisibility beyond the boundaries of the charmed object..." – Hermione Granger om Hovedløse Hatte (HP5)

Hovedløse Hatte er en del af Fred og George Weasleys opfindelser til deres spøg og skæmt. Den hovedløse hat er i stand til at gøre ens hoved og sig selv usynligt når man tager den på. De er små hatte, omfattede af pink fjer.
Det virker ved at de har kastet en udvidet en usynlighedsbesværgelse så den spreder arealet af hvad der bliver usynligt, til mere end objektet selv. Noget Hermione Granger bemærker, er ganske smart og avanceret magi. Tvillingerne opkræver to Galleoner for en hat.

Hatten bliver set da tvillingerne opviser deres produkter i Gryffindors opholdstue, hvor Hermione er frustreret over ikke at kunne stoppe dem, da de gør det mod dem selv. Fred og Georges Hovedløse Hatte er et af produkterne fra deres butik Brødende Weasley’s Troldmandstrick placerede på nummer 93 Diagonalstræde.

Butikken indeholder spøg og skæmt-ting såsom Hovedløse Hatte, Forlængelige ører, og Muggler magi og skulkeposer. Denne virksomhed startet pr. uglepost, hvor de sendte kærlighedseliksir forklædt som parfume og hostesaft, da Argus Filch ikke kunne genkende det som eliksir.

Hvilket kunne være en stor ulempe da man i så fald let kunne smugle andre eliksirer ind lavet af Dødsgardister.
Hovedløse Hatte er først nævnt i Harry Potter Og Fønixorden.

Opdateret d. 11.09.14

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.