Forlængelige ører


Forlængelige ører er et Weasleys Tricks & Fiduser produkt, der bruges til at aflytte samtaler med. Det er lange, kødfarvede stykker snor, der kan forlænges.

Måden hvorpå man bruger dem er ved at man skubber det ene forlængelige øre under for eksempel en dør, hvor efter man tager det andet øre op til øret. Samtalen vil så kunne høres i øret som en tydelig samtale.

Disse ører blev opfundet før Harry Potters ankomst til Grumsted Plads nummer 2 i 1995. Efter at Molly Weasley finder en af drengenes Forlængelige ører, bliver hun meget sur på dem. Hun leder hele huset i gennem efter dem, og hun finder også de fleste. Der er dog nogle, som det ikke lykkes hende at finde, og disse bruges senere hen.

Disse Forlængelige ører viste sig at være meget nyttige for Harry Potter, da han ville lytte med på Føniksordenens samtaler. Harry Potter brugte også disse ører, da han prøver at lytte til samtalen mellem Draco Malfoy og Mr. Borgin.

Hermione har pakket et par af disse ører til deres tur for at finde horcruxes. De bruger den på et tidspunkt for at aflytte nogle flygtende muggleres samtaler.

Opdateret den 10. oktober 2014


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.