Mørkedetektorer


En mørkedetektor er et magisk objekt, der kan mærke, når folks fjender er i nærheden. Dog kan de sagtens finde på at lyve og prøve at narre mennesker til at tro, at deres fjender er i næeheden. Der er rimelig mange former for Mørkedetektorer, og derfor er det om hele tiden at være på vagt. Man skal også have en hel del viden for at vide, hvordan de alle ser ud.
Der findes blandt andet et stort udvalg af Mørkedetektorer i fornødensrummet, hvor der afholdes D.A (Dumbledores Armé) møder. Harry advarer derfor sine medlemmer om ikke altid at tro på dem.

Der har ikke været mange, der har ejet en sådan en, men blandt andet Skrækøje Dunder har været en af de få, der har ejet en. Han ejer den sandsynligvis, da han er paranoid af natur. Denne advarede ham, da han blev fanget af Barty Ferm Jr.

Som sagt var Dumbledores Armé også en af de få, der har ‘ejet’ mærkedetektorer, eftersom at de var i fornødenhedsrummet.

Harry Potter ejede en form for mørkedetektor, som han havde fået foræret fra sine venner. En han fi i 1993 og en han fik i 1997.

Opdateret den 10. oktober 2014


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.