Flyve guide


Vil du gerne lære at flyve? At kunne bruge en kost uden at falde af eller ikke at kunne styrer den? For så er du kommet til den helt rigtige side.

Hvis det er første gang du skal prøve at flyve, så er det en god idé at tage en lidt ældre men sikker kost. Måske en Cleansweep 6, eller en Speedy. Så man ikke starter alt for hårdt ud med en af de hurtige og ekstrem gode Koste.
Lad din kost ligge på jorden mens du står på den venstre side af Kosten. Og så lader du din højre hånd være over den, så den ligger klar til at flyve op i din hånd. Og så siger du med tydelig og myndig stemme: ”Op!” og så skulle Kosten gerne suse op i hånden på dig. Men du skal ikke være ked af det hvis den ikke gør. Der er ikke mange der får den til at flyve op i hånden på første forsøg. Det er kun dem der virkelig har følelse for Kosten, der kan få den til at flyve op på første forsøg. Det er højst sandsynligt også kun dem der ender med at blive store Quidditch stjerner.

Derefter svinger du dit ene ben over Kosten så den er mellem dine ben. Tag nu en dyb indånding og hæv langsomt Kosteskaftet, og så skulle Kosten gerne begynde at flyve. (Og du må for guds skyld ikke gå i panik.) Så ender du med at falde af. Derefter læn dig lidt frem på Kosten så den flyver fremad. (Gør det ikke for hurtig første gang.) Læn dig så tilbage og Kosten skulle gerne bremse farten. Og så kan du nu presse Kosteskaftet (forsigtigt) ned mod jorden, og Kosten skulle gerne lande hvor du vil have det.

Du skal vide inden du sætter dig op på Kosten, at det kan ende med at du falder af. Men mist ikke modet, og prøv så igen. Det skal nok lykkes!

Held og lykke!

Sidst opdateret: 20-03-14


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.