Troldmandskort


En fritidsinteresse som fanger de fleste unge magikere, det er magiske samleobjekter som vi blandt andet ved at Ron er en ganske så stor fan af..
Hvert kort består af et billede af en kendt heks eller troldmand og en lille beskrivelse om personen på billedet. Kortet som beskriver Dumbledore siger det således;
"Albus Dumbledore, for tiden rektor på Hogwarts. Af mange anses han for at være den største troldmand i moderne tid. Dumbledore er især kendt for at have overvundet Mørkets Troldmand, Grindelwald, i 1945, for opdagelse af tolv udnyttelsesmåder af drageblod og ikke mindst sit alkymistiske arbejde sammen med partneren Nicolas Flamel. Professor Dumbledore holder af kammermusik og bowling."

Men, selv disse billeder, er forskellige fra dem som man normalt ser, disse kan som billederne man finder på Hogwarts. De kan bevæge sig og komme og gå som de selv vil.
Det første kort som Harry fik, var af Albus Dumbledore, dette kort fik han på sit første år på turen til Hogwarts.

Der findes over 101 troldmandskort.
Som sagt er det meget populært at samle på troldmandskort, når man er elev på Hogwarts. I bøgerne så vi Hannah Abbott og Ernie Macmillan bytte troldmanskort i Storsalen. Harry, Ginny og Neville ses også bytte dem på Hogwartsekspressen, dog er Neville ingen samler, men giver blot sit kort til Harry.

Opdateret d. 05.10.14

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.