Falske tryllestave


Falske tryllestave er tryllestavsformede pinde uden nogle magiske egenskaber.

Ministeriet for Magi forsøgte at forgribe optøjer mellem de forskellige fans ved en Quidditchkamp mellem Holyhead Harpies og Puddlermere United ved at konfiskere alles tryllestave ved porten inden kampen, men de fleste fans indleverede falske tryllestave i stedet.

Engang efter Voldemorts tilbagevenden til den offentlige verden, erkendte to dødsgardister sig skyldige i at handle med falske tryllestave.

En af de tidligere opfindelser som Fred og George arbejdede med, de har bare et formål, at få folk til at tro at det er deres egen stav de griber fat i, hvorefter at den falske så vil forvandle sig til helt andre ting, såsom gummidyr, tinpapegøjer når man laver et sving.
Fred og George prøver dem hjemme i Vindelhuset, i Flammernes Pokal, ligger de rundt i hele huset og Molly er ved at få nok da hun gang på gang får fat i en falsk og ikke sin egen.
I dag sælges de i deres butik ”Weasleys Trick og Fiduser” og findes i forskellige prisklasser afhængig af hvad de skal bruges til; de billige forvandler sig til gummikyllinger eller et par bukser, men de dyreste vil give brugeren et dAsk over nakken.

Opdateret d. 12.09.14

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.