Natbussen


Natbussen er en lilla bus i tre etager hvorpå der står ‘The Knight Bus’ med guldbogstaver. Den stammer fra mærket AEC Regent III RT, og er usynlig for mugglere.
Det er en super hurtig bus, der transporterer troldmænd eller hekse, der behøver transporten. Den kommer enten, når man kalder på den ved at holde sin tryllestav ude foran sig. Det er også muligt at reservere en plads ombord på bussen.
I følge bussens konduktør, kører bussen en alle steder hen, så længe det er på landjorden.

Inden i bussen er der - i løbet af natten - sende, vinder med gardiner og stearinlys over hver seng. Ombord på bussen kan man købe varm kakao, en varmedunk og tandbørster. I løbet af dagen er der normale sæder, som sandsyligvis ikke er boltet fast, eftersom at Både passagerer og baggage vælter rundt i bussen.

Natbussen blev første gang opfundet i 1865, som en metode til at transportere handicappede eller mindreårige troldmænd og hekse rundt i landet.


Bussens konduktør var i 1993 Stan Stabejs. Han bærer en uniform i samme farve som bussen selv. Chaufføren var Ernie Prang - en gammel troldmand med tykke briller.

I 1993 stødte Harry Potter tilfældigt på denne bus, og ‘flygtede’ til Diagonalstræde derfra.
Den 20. april 1994 anvendte Hagrid og hans hippogriff Strormvind denne bus, da de skulle væk efter at Stormvind havde angrebet Malfoy.

I 1996 tog Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger denne bus, da de skulle transporteres fra Grumsted Plads nummer 12 til Hogwarts.

Opdateret den 10. oktober 2014


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.