Brækpastiller


Brækpastillen, på engelsk Puking Pastilles, er lavet af Fred og George Weasley og er en del af deres slikpose til at skulke fra timerne, også kaldet skulkeslikposen. Pastillerne gør som der ud af navnet bliver sagt bræk, man kaster altså op af dem går man ud fra da man ikke ser hvordan de virker. Denne slik pose blev afprøvet på andre studerende i 1995, for at se om den ville have samme effekt på eleverne som på Fred, George og Lee Jordan.

Pastillen virker på den måde at den orange del af pillen er den der får dig til at kunne løbe lige ud fra klassen mens han den lilla side skal sluges når du er kommer ud så der ikke sker dig noget og du er tilbage til den normale tilstand, hvilket netop kan hjælpe dig ud af en eventuel lektion. Efter få sekunder hvor man har indtaget denne pastil begynder den at virke.

Hermione bruger en af disse pastiller i 1997, Harry Potter og dødsregalierne, da det er at hun skal have et hår fra Reginald Cattermole til at de skal ind på ministeriet. Altså mens at han kastede op tog hun et hår til deres polyjuice eliksir.

Det kan også være nogle af dem som blev brugt i Harry Potter og Fønixordenen, hvor at Ron får givet Filch noget af det skulke slik som han har fået af hans kære brødre, da det jo netop er her han bliver syg og går op til Dolora Nikjær

Sidst opdateret den 8. maj 2016

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.