Tungeslaskerkarameller


TungeslAskerkarameller er regnbuefarvede søde karameller, indbundet i farvestrålende papir, opfundet af Fred og George Weasley, i sommeren 1994, inden Harry Potters fjerde skoleår, som indgår i deres varesortiment kaldet Brødrene Weasleys Troldmandstricks.

Disse karameller er blevet underlagt Engorgio besværgelsen, som forstørre objekter. TungeslAskerkaramellerne får indtagerens tunge til at svulme op til en ubestemt størrelse, dog ved man at den minimum kan blive fire fod lang.


Vi hører om disse i:
Harry Potter og Flammernes Pokal, da Fred ved et ”uheld”, tabte den hos familien Dursley, da familien Weasley kom for at hente Harry Potter, inden Verdensmesterskaberne i Quidditch. Fred samlede alle op på nær en, hvilket fik Dudley Dursley, der på daværende tidspunkt var sat på slankekur af hans skoles sygeplejeske til at gå derover og proppe den i munden. Dette resulterede i at hans tunge svulmede op, og først fire fod lang, fik Arthur Weasley lov at skrumpe denne, sandsynligvis med Reducio besværgelsen. I mellemtiden havde Vernon Dursley kastede porselænsfigurer efter Både Harry og Arthur, for at få dem til at forsvinde, i ren og skær skræk.

Senere i samme kapitel benytter Molly Weasley Accio til at hidkalde alle de TungeslAskerkarameller Fred og George Weasley forsøgte at snige med til Verdensmesterskaberne i Quidditch. Det lykkedes hende at få dem alle, selv dem Fred havde gemt i sit bukseopslag og Georges i hans jakkefor.


Referencer:
Harry Potter og Flammernes Pokal (kapitel 5).


Opdateret d. 09. marts 2016

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.