Quidditch spillet


Når Quidditch skal spilles, så skal man starte ud med at have to hold mod hinanden. På hver hold har man så syv spillere, som alle har en speciel position. Der er 3 angribere, 2 bAskere 1 målmand og 1 søger.

Angriber(Der er 3 angribere): Som angriber gælder det om at få fat i tromleren, så man skal spille mellem hinanden for at få den ned mod modstandernes 3 mål, så man kan score. Man scorer ved at skyde tromleren igennem en af målringene.
Når man scorer får man 10 point, medmindre det er et dobbelt angreb, hvilket betyder at ens medspiller griber tromleren efter scoring, og skyder den igennem målet igen. Så får man 20 point i stedet for 10.

BAsker(Der er 2 bAskere): Som bAsker gælder det om at beskytte sine medspillere, ved hjælp af et bat. Det er fordi at der på banen flyver to Smasher rundt oppe i luften og prøver at skade spillerene. Selvfølgelig på en meget blid måde, men alligevel kan man få en masse skræmmer og skader ved at blive ramt. Derfor har de to bAskere et bat som de svinger mod Smasheren, så den flyver væk fra medspilleren og videre mod en modstander.

Målmand(Der er 1 målmand): Som målmand gælder det om at have gode reflekser og kunne bevæge sig hurtig på en kost. Alt i alt gælder det om at kunne beskytte de 3 målringe, så modstandernes angriber ikke kan få chancen for at skyde tromleren igennem.

Søger(Der er en søger): Som søger gælder det om at have et godt boldøje. Man skal kunne se noget helt lille, hurtigt og næsten usynligt. Det Gyldne Lyn. Som søgeren skal man ikke koncentrere sig om andet end den lille bold der flyver rundt på banen. Spillet afsluttes ikke før søgeren har fanget Det Gyldne Lyn, hvilket giver 150 point til holdet.

Bolde:
Tromler: Tromleren er den som angriberne skal forsøge at score mål med. Det sker hvis den bliver skudt igennem en af modstandernes målringe. Tromleren har størrelse med en fodbold og har en flot rødbrun farve.

Smasher: Smasheren er en bold der selv kan flyve rundt i luften. Den er blevet forhekset så den kan finde på at gå efter spillerne, og slå dem af Kosten. Den er cirka på størrelse med en håndbold og har en meget mørk farve.

Det Gyldne Lyn: Det Gyldne Lyn er en meget lille bold. Den flyver rundt af sig selv, meget hurtig. Den er helt gylden, nærmest guld så den er rigtig besværlig at se når den bevæger sig hurtig. Den er cirka på størrelse med en golfbold.

Kampen:
Dommeren Fløjter og kampen er gået i gang. De forskellige spiller flyver hen på deres positioner, og spillet begynder. De 6 angriber flyver rundt og jagter tromleren, finter og takler hinanden for at få fat i den, så de kan score mål i målringene, hvor målmanden nu er. Målmanden flyver frem og tilbage for at kunne beskytte målet så der ikke bliver scoret. OG SÅ, søgerne har set lynet, og de suser begge igennem luften. De strækker begge deres ene arm, og HAPS den ene har fanget lynet og kampen ender.

Sidst opdateret: 04-06-14


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.