Månekalv


En Månekalv er et sky væsen, der kun kommer ud af sin hule under fuldmåne. Når Månekalven befinder sig i måneskin udføre den komplicerede dansetrin, mens den står på sine bagben. Det menes, at dette er en del af Månekalvens parringsritual, men ender somme tider ud i at lave store, geometriske mønstre i hvedemarker, hvilket er til mugglernes store forvirring. Ministeriet har klassificeret dette væsen med XX.
Den har en glat, lysegrå hud og fire tynde ben, der ender ud i store, flade fødder. Den har store, udstående øjne der sidder på toppen af dens hoved. Hvis man høster Månekalvens efterladenskaber inden solen når at stå op, vil de fungere som gødning og sørge for at magiske planter vokser sig store og stærke.
I moderne terminologi er en Mooncalf(det engelske ord) en tåbelig person. Udtrykket betyder oprindeligt en deformeret kalv der blev født onder fuldmånens ondsindede indflydelse. Senere, omkring det 17. århundrede kom det til at være et udtryk for en deform baby, og senere om en frygtelig deform person.

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.