Dværge


Dværgen ligner meget et menneske, disse væsner er dog en del mindre og meget tætbygget i forhold til hvad et almindeligt menneske er. Man ved ikke særlig meget om dværge, udover at de meget vel kan være relaterede til Både mennesker og rødhuer.
På valentinsdag, i 1993, havde professor Smørhår fået en stor gruppe af dværge til at klæde sig ud, som små versioner af kærlighedsguden Amor, de bar guldvinger på ryggen og en harpe i hånden så de kunne spille og synge.
De blev brugt til at levere kærlighedssange fra elev til elev, hvilket de gjorde vældigt flittigt. Det siges endda, at én af dværgene blev leveret fra Ginevra Molly Weasley til Harry James Potter.
Hele den dag, blev dværgene ved med at bryde ind i klasserne og leverer kærlighedssange til forskellige elever, hvilket var til stor irritation for mange professorer.
Eftersigende skulle Harry også have mødt nogle af dværgene på Den Utætte Kedel, hvor de skulle have været hæse i stemmerne af at synge for meget.

Dværgene havde et meget stærkt tilhørsforhold til professor Smørhår, det er endnu uvist hvorfor de havde dette, om det var fordi han betalte dem godt, eller fordi han havde forhekset dem.

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.