Kæmper


En kæmpe er udseendemæssigt et menneskelignende væsen. Forskellen er dog at kæmpen som fuldvoksen er omkring 6,1 meter (20 fod) høje. Kæmper er meget forskellige. Nogle har stor hårvækst over det hele på kroppen, men ligner ellers mennesker. Andre har skarpe tænder og monsterlignende træk.
De sidste par år der antallet af kæmper faldet rigtig meget, og der er derfor ikke særlig mange kæmper tilbage. De der er tilbage lever i bjergkæden rundt i verden, dog mest i Europa.

Kæmpers adfærd er dog meget anderledes fra menneskers. Kæmper er brutale og forholdsvis hensynsløse. De er meget klogere en trolde, men er ikke på niveau med troldmænd/hekse/mennesker. De er dog kloge nok til at have deres eget sprog, deres egen kultur og deres eget samfund. Desuden er de ligeledes kloge nok til at lære at snakke, skrive og muligvis også at skrive engelsk (og sikkert også andre sprog). Kæmper forstår også magi, og påskønner når magikere bruger det til deres fordel.
Kæmper er dog meget dårlige at forhandle med. De har ikke tålmodighed til det, og synes, at det er lettere bare at skaffe sig af med problemet - b.la. ved at dræbe.

Kæmper er også utrolig stærke væsner. Først og fremmest er deres råstyrke stor, men ikke nok med det, kræver det også meget, før at besværgelser virker på dem. Én troldmand vil for eksempel ikke bare kunne bekæmpe en kæmpe alene. Besværgelserne vil simpelthen bare prelle af.

I gennem tiderne har kæmperne været en vigtig del af vores historie. De har for eksempel været med i begge af de store krige. Her var de med som en del af Du-Ved-Hvems (Lord Voldemort) hold af angribere. Kæmperne har været med til at gøre nogle af de mest brutale ting mod mugglere i hele den magiske historie, og er derfor ikke påskønnede væsner i den magiske verden. Aurorer tog derfor på jagt efter kæmper efter den første magiske krig.

Opdatere d. 12. marts 2014

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.