Ungarsk Takhale


Den Ungarske Takhale, er kendt for at være den mest temperamentsfulde, og derved også den farligste af alle drageracerne. Som navnet tilsiger, så kommer den fra Ungarn, og er ikke kræsen hvad angår mad. Primært lever den af får og geder, men er ikke bleg for også at spise mennesker, hvis den kan.
Den Ungarske Takhale er kendt for sit temperament og grufulde personlighed, og så er den umulig at tæmme eller træne. Den er en kendt dræber, og er livsfarlig for hvert et menneske som bevæger sig tæt på den, magikyndig, som muggler.
Den har sorte skæl og er meget øglelignende i sin fremtoning. Den har bronzefarvede horn og helt gule øjne. Lige så har den bronzelignende pigge ned langs halen, og er den drage, som kan skyde længst med ilden. For den fuldvoksne drage, er rækkevidden hele 50 fod. Æggene er cementfarvede og har en yderst hård skal. Her bruges den hårde klo som de har for enden af halen, så den kan bryde ud, når ægget skal klækkes. Disse æg, er den desuden meget overbeskyttende overfor.

I Harry Potter og Flammernes Pokal, møder vi den Ungarske Takhale i Turneringen for Magisk Trekamp, da Harry Potter skal kæmpe mod den under den første turneringsopgave.

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.