Varulv


Det siges, at varulve opstod i det nordlige Europa, men de findes overalt i verdenen. Der er en, måske to, muligheder for at et menneske kan blive en varulv, den mest almindelig er at smitten overføres ved bid fra varulv til menneske, og der er en formodning om at det også kan være arveligt, men det findes der intet konkret bevis på.

En varulv kan kun findes ved fuldmåne, hvor den tager sin varulve-skikkelse, og man kan ikke helbrede en varulv, men man kan hjælpe den med at bibeholde dens tanker og handleevne som et menneske, det kan man gøre ved at drikke Stormhatteliksiren, men meget få mennesker kender ingredienserne til den. Varulven er et flokdyr, så de lever som regel i flok, men nærmer sig sjældent mennesker med deres gode vilje, de lever af råt kød som de fanger eller finder nær deres bosted.

Der har været to kendte varulve i Harry Potter bøgerne. En af dem var Fenris gråryg.
Man har hør,t at han var en af Voldemorts dødsgardister, han var berygtet for hans grusomhed og lidenskab i at dræbe børn, fordi han syntes, at børnehud er dejligt blødt, det var ham der forvandlede Remus Lupus til en varulv via et bid da Remus var barn, han har også prøvet at forvandle Bill Weasley, men eftersom det ikke var fuldmåne da Fenris bed Bill, skete der intet med Bill.

En anden kendt varulv er Remus Lupus.
Remus var profefesser i Forsvar mod mørkets kræfter på Hogwarts. Da han var ung og gerne ville ind på Hogwarts ville det normalt være besværligt for ham, fordi han var varulv, der skulles tænkes på de andres elevers sikkerhed på skolen, men Dumbledor fik medlidenhed for Remus, så han fik alligevel en plads på Hogwarts.

I Fangen fra Azkaban forvandlede Remus Lupus sig til en varulv, fordi han ikke fik den dosis af Stormhatteliksiren som Severus Snape bryggede til ham.

Opdateret: 8. august 2016

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.