Søslange


En søslange er et magisk dyr der kan blive kaldt for: lindorm, hesteål og ålehest.

Søslangen er kendt som at være kendetegnet en slange som lever i søerne, dog kan de også leve i havet eller i voldgrave, så det siger lidt hvorfor at den hedder det som den nu hedder.

Dette er en meget stor slange med et heste lignende hoved, og ser frygtelig ud og uhyggelig. Dog selvom dette dyr ser uhyggeligt ud, er der aldrig sket det at den har skadet et menneske nogensinde før. Den kan blive helt op til 30 meter lang. Som regel når denne søslange bliver voksen, kan den blive helt op til 100 fod i længde. Den er en af de største slanger som der findes, vi kender til. Denne søslange er et rovdyr, og lever af at spise andre dyr, altså fisk.

Søslangen er klassificeret XXX af Ministeriet for Magi, som betyder at den kræver en kompetent til en troldmand eller heks. Dette betyder også at dette dyr ikke er spor fagligt, selvom det kan ligne det. Og det et dyr en troldmand/heks burde kunne klare.

Der er blandt andet før blevet fundet en sort søslange i Norge, som blev kaldt Selma.

Disse slanger lever i de fleste søer/have og voldgrave rundt omkring de fleste steder i Atlanterhavet , Stillehavet , og Mediterrainean Havet.


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.