Runespore


Runesporen er en trehovedet magisk slange, der ofte bliver op til 2 meter lang. Den er klassificeret XXXX af Ministeriet for Magi. Den stammer Burkina Faso i Afrika. I Burkina Faso er hele skove udpeget som områder, der kan forsikre, at slangen vil overleve. Den bliver normalt ikke særlig gammel.

Som nævnt tidligere har slangen tre hoveder. Hvert hoved har en hjerne, og derfor har de tendens til nogle gange at angribe hinanden. Det højre hoved er planlæggeren, der bestemmer hvorhen den skal og hvad den skal. Det midterste hoved er drømmeren, der lader slangen blive det samme sted i dagevis, fortabt i dens egne drømme. Det venstre hoved er kritikeren, der har giftige hugtænder, evaluerer drømmerens og planlæggerens tanker, og den snerrer af dem. Det får ofte de to andre hoveder til at slå sig sammen og hugge hovedet af kritikeren. Derfor er Runesporer med kun to hoveder ikke sjældne. Slangens krop er som oftest orange med sorte striber.

Runesporen har en enestående måde at formere sig på, da den producerer dens æg gennem dens "mange" munde. Engang blev Runesporen ynglet som kæledyr for de lidt mere mørke troldmænd og hekse. Det var nok mest på grund af dens lidt uhyggelige ydre. Slangen er ikke direkte farlig, men kritikeren har jo giftige hugtænder, hvilket heller ikke gør den harmløs. Der blev Både solgt slanger og æg i flere århundrede.

Runesporen er nævnt i runealfabetet.

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.