Pixi-gnom


Pixi-gnomer, også kaldet Pixi-gnomer stammer oprindeligt fra Cornwall, England. De er små og stærkt lyseblå. Pixi-gnomer er altid ude på ballade, og elsker at lave sjov med mennesker. Da de er udstyret med vinger, er de derfor også uhyre svære at fange. Når de kommunikerer med hinanden, er det med deres høje og yderst skarpe og stikkende stemmer. De kan kun kommunikerer med hinanden, og andre arter kan derfor ikke forstå deres pipende stemmer.

Pixi-gnomer er klassificeret af ministeriet, som værende i gruppen ”XXX”.
Dymphna Furmage var på ferie i Cornwall i det 17 århundrede, hvor hun uheldigvis blev bortført af Pixi-gnomer. Det antages at hun på et givent tidspunkt slap fri, for senere sendte hun en anmodning til Ministeriet for Magi, der bedte om at få udryddet alle Pixi-gnomer. Denne anmodning blev afvist.

Vi hører om Pixi-gnomerne i Harry Potter og Hemmelighedernes kammer, under en time i forsvar mod mørkets kræfter. Glitterik Smørhår anså det for værende en glimrende øvelse, at slippe et bur fuld af Pixi-gnomer løs i klasselokalet. Dette endte dog med at det meste af klassen flygtede sammen med professoren, at Neville Longbottom blev hevet op i ørerne, og båret op til loftet. Kun Hermione Granger kunne få bugt med Pixi-gnom, ved hjælp af en fryse-besværgelse, ”Immobulus”.

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.